Täppa Maskin AB

Otroligt prisvärda maskiner med hög kvalité!

Om Täppa Maskin AB

Qingdao Everun Machinery Co., Ltd är ett företag som har mer än 10 års erfarenhet av export av hjullastare. Vi har lärt oss mycket om styrka och svagheter hos hjullastare. 2012 började vi själva producera hjullastare med hjälp av våra Europeiska kunder. De flesta av våra hjullastare är utformade på grundval av Europeiska kunders förslag. Nu finns våra produkter i mer än 30 länder.

Produktforskning och utveckling är alltid en av de viktigaste faktorerna för TAPPARUNs framgång, nu specialiserar vi oss på att producera och exportera hjullastare från 0,6 ton till 5 ton. TAPPARUN har antagit ISO 9001: 2000, det internationella kvalitetsstyrningssystemet, och de flesta av våra produkter har också godkänt CE, SGS, TUV-certifikat.

Utmärkt eftermarknadsservice kan erövra mer marknad; detta kommer alltid att vara den första principen i Tapparun kultur. För att tillhandahålla en bra service för våra Europeiska kunder har vi inrättat ett lager för reservdelar i Tyskland, vilket kan garantera Europeiska kunder en bättre eftermarknadsservice. Tapparun European Company är också instiftat nu. Välj Tapparun, utmärkt service garanteras.

Vi hoppas att vår yrkeserfarenhet och kompetens kan ge dig framgång och vi ser fram emot att etablera goda, långsiktiga affärsrelationer med alla våra kunder.

Fotogalleri